NIKO SE NE UZDIŽE TOLIKO VISOKO, KAO ONAJ KOJI ZNA KUDA IDE

APSOLUTNI HIT – ULJE ČAJEVCA

APSOLUTNI HIT – GAMA PROIZVODI NA BAZI ULJA ČAJEVCA – NAJJAČEG PRIRODNOG ANTISEPTIKA – OD SADA DOSTUPNI I VAMA !

Family Pharm vam predstavlja nove proizvode na bazi ulja čajevca, najjačeg prirodnog antiseptika

Family Pharm vam predstavlja nove proizvode na bazi ulja čajevca, najjačeg prirodnog antiseptika

 

ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca, sadrži specifičnu prirodnu supstancu ulje čajnog drveta – čajevac (Melaleuca alternifolia) prirodni je tradicionalni sastojak sa dugom upotrebom tokom vremena kada je antiseptičko dejstvo nužno i neophodno. Ulje čajnog drveta – čajevac – efikasna je prirodna supstanca u slučajevima potencijalnih problema sa grlom i ustima prilikom infekcija (izazvanih virusima, bakterijama, gljivicama) i u situacijama mogućih procesa kao što su upala desni i suzbijanje razvoja štetnih mikroorganizama koji učestvuju u pokretanju početka procesa parodontopatije i neželjene pojave neprijatnog zadaha.

ANGINAL® sprej za usta sa uljem čajevca se preporučuje za higijenu i održavanje zdravlja sluznice usta i grla, za smanjenje potencijalnih tegoba u grlu, za sprečavanje eventualnih upalnih procesa u ustima, kao moguća prevencija parodontopatije, kao i za suzbijanje neprijatnog zadaha u ustima.

 

TY&JA® lubrikantni gel sa uljem čajevca sadrži ulje čajnog drveta – čajevac koji je efikasna prirodna supstanca za prevenciju potencijalnih vaginalnih infekcija.

TY&JA® lubrikantni gel sa uljem čajevca nadoknađuje eventualni nedostatak suvoće prirodne vaginalne vlažnosti, ublažava neprijatan osećaj suvoće vagine usled moguće nedovoljne i neadekvatne vaginalne sekrecije (stres, hormonski disbalans, menopauza, usled dijabetesa, hipertenzije, cistitisa, vaginalne kandidijaze, upotrebe kontraceptivnih lekova, alkohola, duvana, psiho-aktivnih supstanci, psiho-socijalnih faktora, neadekvatne higijene etc.)

TY&JA® lubrikantni gel sa uljem čajevca povećava zadovoljstvo tokom seksualnog odnosa

 

Ulje drveta čajevca (Melaleuca alternifolia) je fungicidni, antimikrobni, imunostimulatorni i anti-inflamatorni prirodni sastojak sa dugom i dokazanom upotrebom tokom vremena.

Poreklo: Antiseptička svojstva čajevca su otkrili još Aboridžani u Australiji
Opis: Prirodno stanište biljke je Australija i Tasmanija. Etarsko ulje se ekstrahuje iz grana i listova. Svetlo zelene je boje, veoma karakterističnog prepoznatljivog i jakog mirisa, koji podseća na kamfor i eukaliptus.

Štampa

  • Lokacija

    Kralja Petra Prvog 13H
    Beograd, Srbija

    Telefon: +381 11 244 37 81

    Pratite nas